Afbeelding
Foto:

Open dag KIndcentrum Sunte Werfert

ELST - Op vrijdag 19 januari is er op KIndcentrum Sunte Werfert aan de Kostverloren 14 in Elst een open ochtend.

Op deze ochtend zet Sunte Werfert de schooldeuren open voor toekomstige ouders om kennis te maken met ons Kindcentrum; van babygroep tot groep 8. Van 8.45 – 11.30 uur staan alle deuren open en kan men vrij rondlopen of rondgeleid worden. Het is een mooie kans om ons kindcentrum van dichtbij te leren kennen.

De visie van Sunte Werfert is als volgt verwoord: Haal het beste uit jezelf!; Samen school: Leerling – leerkracht – ouders; De bloeiende dorpsschool. Dit wordt gerealiseerd in een sfeervol en goed onderhouden authentiek gebouw met gemotiveerde leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

Sinds 28 augustus is Sunte Werfert een (integraal) kindcentrum. Dit betekent dat we onderdak bieden aan kinderen van 0 -13 jaar voor opvang, voorschoolse educatie en onderwijs. Sunte Werfert werkt hierin nauw samen met kinderopvang Kikkerkoning en stichting Peutercentra Overbetuwe.

Op Sunte Werfert is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind; ieder kind telt! Sunte Werfert is een vreedzaam kindcentrum. "Dit betekent dat we onszelf zien ziet als een oefenplaats voor de maatschappij; er is veel aandacht voor de sociale en emotionele ontwikkeling. Dit doen we aan de hand van thema's zoals 'we horen bij elkaar', 'we zijn allemaal anders', 'we dragen allemaal een steentje bij', et cetera. Kinderen, leerkrachten en ouders zijn er op Sunte Werfert samen verantwoordelijk voor dat de school een veilige en fijne leer- en leefomgeving is.

Natuurlijk wordt er op Sunte Werfert ook hard gewerkt en geleerd. Dit doen wij met behulp van de modernste methoden, waarbij onderzoekend leren een belangrijke rol speelt. Op deze ochtend is er ook gelegenheid uw kind aan te melden."