Frans van Os
Frans van Os Alsof ze zo uit een Spaans kasteel is gestapt

Kerstweek Pantarijn Kesteren

KESTEREN - De laatste week voor de kerstvakantie hebben de leerlingen van het Pantarijn locatie Kesteren zich weer in hum mooiste kleding gehesen.

Op woensdagavond 20 december hebben de onderbouw leerlingen hun feest gehad. DJ Melvin draaide de leukste kerstmuziek waarbij de leerlingen er vrolijk op los danste, Toen het nummer ‘All I want for Christmas is you’ werd gedraaid stond echt de gehele onderbouw op de dansvloer. Onder leiding van mevrouw Otten, de muziek docent, die de pasjes en gebaren voor deed, gingen de leerlingen helemaal los. Zo leuk om te zien. Buiten stond de mobiele pizzabakker en de mobiele patatkraam waar de leerlingen de inwendige mens goed konden verwennen. Een speciaal dankwoord aan de ouderraad die zich weer belangeloos had ingezet om de leerlingen een leuke avond te bezorgen.

Op de donderdagavond kwamen de bovenbouw leerlingen op hun mooist gekleed naar het kerstgala. Ze kwamen deze keer niet op de fiets of scooter, maar met de meest prachtige voertuigen. De een nog mooier dan de ander. Er waren zelfs een paar jongens die een limousine hadden afgehuurd. De leerling met het mooiste voertuig was Daphne Folmer uit klas 3M en die met de mooiste outfit waren Yasmina El Khoulati en Rik Randewijk uit klas 4M2. Ook deze avond werd er weer heerlijk gegeten. Niet alleen lekkere patat maar ook heerlijke hapjes. Deze waren klaargemaakt door de ouders van de ouderraad, die zich ook deze avond weer enorm hebben ingezet om er een leuke avond van te maken.

Het zijn net prinsesjes. Foto: Frans van Os
De leerlingen van de onderbouw houden van dansen
Wie is het mooist?
Mr en Miss Pantarijn 2017
Oh wat heerlijk smullen wij...
Met de limousine en toch als laatste aankomen...