Sportief Wandelen in Hemmen

HEMMEN - Het nieuwe jaar komt er weer aan. Een nieuw jaar dat vaak gestart wordt met goede voornemens: gezond eten en meer bewegen staat bij velen bovenaan. Een van de meest eenvoudige manieren om meer te bewegen is wandelen. Bijna iedereen kan wandelen en bewegen in de buitenlucht brengt je ook nog eens veel extra’s.

Met Sportief Wandelen kan je er nog een schepje bovenop doen. Onder begeleiding van een bevoegd wandelinstructeur werk je aan het verbeteren van je houding, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen waardoor je makkelijker en sneller kunt gaan lopen. Het trainen met elkaar is ook nog eens gezellig en een extra stimulans om door te gaan.

In Hemmen geeft Wandelgroep Hemmen al sinds 2010 trainingen Sportief Wandelen op verschillende niveaus. Bij de groepen op gemiddeld niveau op dinsdag- en woensdagochtend kunnen nog maar enkele deelnemers aansluiten. Voor deze doelgroep kan een nieuwe groep op dinsdagmiddag opgestart worden. Op zaterdagochtend wordt vanaf 12 januari een nieuwe groep gestart waarvoor een redelijke basisconditie gewenst is. Deze groep gaat werken aan conditie door krachttraining en interval. Nieuwe deelnemers m/v van harte welkom!

Naast de trainingen organiseert de wandelgroep ook themawandelingen. Nieuw in 2018 is een stiltewandeling op zondagochtend 7 januari onder begeleiding van een mindfulness coach. Ervaar wat lopen in aandacht voor je kan betekenen en geef je op! Mogelijk iedere eerste zondag van de maand. Meer informatie en aanmelding zie website: www.wandelgroephemmen.nl of bel met Yvonne Onck 0488 454729.