Afbeelding
Foto:

Basiscursus fotografie

voor jong en oud in kleine groepen

ELST - Wil je gaan starten met fotografie of ben je beginnend fotograaf en wil je de vele mogelijkheden van je eigen camera onder de knie krijgen? Vanaf januari 2018 starten er workshops die in kleine groepjes (maximaal 4-6 personen) gegeven worden voor jong en oud.

Door het volgen van de workshop leer je wat diafragma, sluitertijd en ISO inhoudt, welke camera's en objectieven er zijn en leer je schitterende foto's maken door niet in de automatische stand te fotograferen. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van drie uur waarin theorie en praktijk met elkaar afgewisseld worden. De cursisten worden bij voorkeur ingedeeld in groepen (kinderen, volwassenen en ouderen) en worden op meerdere dagdelen in de week gegeven in Elst (gld) door de fotografen Bas ter Weele (allround fotograaf met als specialisatie portret- en productfotografie) en Jeroen Meuwsen (werkzaam als internationaal voetbalfotograaf en tevens Google gecertificeerd fotograaf).

Voor het bedrag van 149 euro inclusief BTW, leert u de basis van het fotograferen onder de knie krijgen. Voor fotografen die de basis onder controle hebben starten in 2018 ook vervolgcursussen (denk hierbij aan portretfotografie, sportfotografie, nachtfotografie, studiofotografie en fotobewerking). Tevens bestaat er een mogelijkheid om één op één lessen te nemen voor de mensen die niet in groepsverband een cursus willen volgen. Bel voor meer informatie naar Bas 06 48528573 of Jeroen 06 23855603 of stuur een email naar info@jeroenmeuwsen.nl.