Foto: Riëtte Theloosen
Foto: Riëtte Theloosen

Popkoor Akkoord open-huis-repetitie

BETUWE - De theatershow 'Hoezo helden?' van Popkoor Akkoord zorgde twee keer voor een uitverkocht Posttheater. Tenoren, bassen en sopranen die dromen van schitteren op een podium zijn welkom tijdens de Open Huis Repetitie in Elst op woensdag 10 januari.

Popkoor Akkoord uit Overbetuwe heeft 45 leden, verdeeld over zes stemgroepen en wordt begeleid door een eigen live-band. Het koor verzorgt gedurende het hele jaar optredens op diverse podia en pakt eens in de paar jaar groots uit met een theaterconcert. Christien Romp, alt en lid van de pr-commissie: "Het is fantastisch om twee keer voor een uitverkochte zaal te laten zien en horen waar je samen gedurende anderhalf jaar zo hard en met zoveel plezier aan gewerkt hebt. Ik heb vanaf de eerste tonen van de première van 'Hoezo helden?' tot en met de laatste staande ovatie intens genoten en regelmatig kippenvel gehad."

Akkoord repeteert elke woensdagavond in basisschool Stap voor Stap in Elst. Op de Open Huis Repetitie gaat het popkoor van start met nieuw repertoire. Woensdagavond 10 januari is het eerste nieuwe nummer aan de beurt: Shape of you van Ed Sheeran. Op de Open Huis Repetitie zijn bassen, tenoren en sopranen van 19.45 tot 22.00 uur van harte welkom om te komen kijken, luisteren en mee te zingen. En kippenvel te krijgen.

Meer informatie over (het aanmelden voor) de open repetitie van Popkoor Akkoord staat op www.popkoor-akkoord.nl.