Foto: Ronald Leeuw
Foto: Ronald Leeuw Foto: Ronald Leeuw

Collecte opbrengst Leger des Heils Gelderland

BETUWE - De collecte van het Leger des Heils in de Overbetuwe heeft dit jaar het mooie bedrag van 2.695,32 euro opgebracht (waarvan 323,93 in Driel, 1.506,93 in Heteren, 292,29 in Randwijk en 574,53 euro in Zetten).

Dit was het zesde jaar dat het Leger des Heils weer collecteerde van deur tot deur in de Overbetuwe. Vele vrijwilligers hebben hun uiterste best gedaan, op meer dan 1 manier. Dank gaat uit naar de vele vrijwilligers, maar ook naar alle vrijgevige inwoners van Driel, Heteren, Randwijk, en Zetten.

Steeds meer mensen doen een beroep op de hulp van het Leger des Heils. Bijvoorbeeld in de vorm van voeding, gebruikte kleding, nachtopvang voor dakloze mensen tijdens hele koude nachten of schuldhulpverlening. Een groeiende groep mensen heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam. "Voor volgend jaar hopen wij nog meer collectanten (en coördinatoren en wijkhoofden) te vinden in de gemeente Overbetuwe. Heeft u een paar uur over voor een geweldig goed doel. Meldt u zich dan aan bij het Leger des Heils op www.legerdesheils.nl/collecte."