Afbeelding
Foto:

Pleisterplaatsviering Ressen

RESSEN - De Keltische traditie is de laatste jaren door velen opnieuw ontdekt als een waardevolle inspiratiebron. In die traditie spelen een aantal thema's een belangrijke rol die we als uitgangspunt gekozen voor alle activiteiten van Pleisterplaats Ressen dit seizoen.

Na het thema 'Wees gezegend' op 3 september en 'Gerechtigheid en Vrede' op 5 november zal op 7 januari het thema 'Pelgrimage' centraal staan. Het leven kan worden ervaren als een weg waarop je gaandeweg jezelf leert ontdekken en waarop bijzondere ervaringen en ontmoetingen plaatsvinden. Een zoektocht met onverwachte wendingen vaak!

Zoals in elke Pleisterplaatsviering is er ruimte voor inspirerende teksten, stilte, meditatieve muziek en liederen uit onder andere Taize en Iona. Muzikale medewerking van Jeroen Otten op caisa, Maarten Noordzij op gitaar en Henny Klaasenbos op piano.

De vieringen vinden plaats in de kerk van Ressen (Kerkenhofstraat 4), starten om 19:30 uur, duren ongeveer drie kwartier en worden afgesloten met koffie/thee/ontmoeting in de Kosterij. Iedereen is van er welkom!