Meisjes C. Foto: Volleybalvereniging Toesj
Meisjes C. Foto: Volleybalvereniging Toesj

Toesj meisjes C kampioen

HETEREN - Zaterdag 16 december was het eindelijk zover. Het meisjes C team van volleybalvereniging Toesj uit Heteren is kampioen geworden.

Dit is pas het tweede half jaar dat meisjes C op dit niveau speelt. Gedurende het seizoen, werd slechts één wedstrijd nipt verloren. Ondanks de spanning is zelfs de laatste wedstrijd in Otterlo met 0-4 gewonnen. Een knappe prestatie van deze meiden! Vanaf januari wacht een nieuwe competitie helft, maar dan een niveau hoger.

Openbare vergadering dorpsraad Zetten-Hemmen

ZETTEN - Op dinsdag 16 januari om 20.00 uur houdt de dorpsraad Zetten-Hemmen in samenwerking met de Gemeente Overbetuwe een openbare vergadering in De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten.

Aan de orde komt het ontwerpbestemmingsplan Zetten-Zuid. Het plan maakt de bouw van maximaal 77 woningen met bijbehorende voorzieningen (tuinen, parkeren, wegen en dergelijke) op het noordelijk deel van de locatie 'Zetten-Zuid' mogelijk. De dorpsraad Zetten-Hemmen heeft in het maken van dit plan adviezen opgehaald vanuit het dorp. Deze adviezen zijn gemaakt op basis van de uitkomst van de poll die in het dorp is uitgezet in juni/juli van 2017. Graag bespreekt de dorpsraad met de inwoners van Zetten hoe deze adviezen van de inwoners zijn verwerkt in het plan. Tot 24 januari hebben inwoners de kans om te reageren op dit plan. Daarom nodigt de dorpsraad een ieder van harte uit om aanwezig te zijn op dinsdag 16 januari.