Alpha-bijbelcursus in Lienden

LIENDEN - Na de kerstdagen kan die vraag zomaar opkomen: is er meer? Is er voortdurende warmte, liefde? Is er meer over Jezus, nog meer dan die bijzondere dan de geboorte in de kribbe, de engelen, de herders? Wie is Jezus als zoon van God, hoe wil Hij het leven leiden?

Over deze vragen gaat de Alpha-bijbelstartcursus. Meer weten? Kom op maandagavond 8 januari om 19:30 uur naar De Open Deur in Lienden naar de kennismakingsavond voor de Alpha-cursus. Daar kun je van oud-deelnemers horen wat de Alpha inhoudt en voor hen heeft betekend.

Wat is de Alpha-cursus? Samen met andere mensen op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Iedere deelnemer heeft zijn eigen vragen en ideeën over geloven, over het leven, over Jezus, over het meegeven van bijbelse ‘waarden en normen’ aan kinderen. Aan de hand van de bijbel wordt tijdens de bijeenkomsten op een eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken. De cursus omvat tien maandagavonden van 18:30 uur tot 22:00 uur, en één zaterdag. Elke avond begint met een gezamenlijke warme maaltijd, gevolgd door een inleiding. Daarna praat je met elkaar over het onderwerp. Het is een cursus zonder examen. In Lienden begint de Alpha-cursus weer op maandag 29 januari.

Meer weten? Kijk op de Facebook-pagina AlphaCursusLienden. Voor vragen en aanmelden kun je bellen met Tertia van Tongeren (06 47858089) of Ike Niesing (06 46468115).