Foto: Salvatore Sichi
Foto: Salvatore Sichi

Nieuwjaarsconcert in Elst

ELST - Op 6 januari vindt het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van Bandera Latina weer plaats bij ristorante l’Italiano aan de Smidsstraat 1 in Elst.

In samenwerking met de stichting Muziek in Elst en L’Italiano brengt Bandera Latina de unieke combinatie van een driegangendiner + concert. Na het diner, dat om 16:30 uur zal beginnen wordt het publiek getrakteerd op een spetterend concert van Bandera Latina. In 2018 viert Bandera Latina haar 20-jarig jubileum en tijdens dit bijzondere nieuwjaarsconcert openen zij dit jubileumjaar met de presentatie van een zeer gelimiteerde her-uitgave van hun debuut cd uit 2003: 'Sardegna Mia'. Deze geremasterde editie, verkrijgbaar bij het concert, is in een compleet nieuw jasje gestoken en geproduceerd in een oplage van slechts vijftig stuks.

Met een prachtige mix van Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse muziek neemt Bandera Latina het publiek mee op een muzikale reis! Wel is er ook dit jaar is er weer een gastoptreden van pianist Rieuwert Catz.

Kaarten voor dit diner/concert zijn online te bestellen via www.banderalatina.nl. Daarnaast zijn kaarten te koop bij Ristorante L’Italiano of bij Tonny Dulos (06 53868766).