op hun rug staatkansloos. Foto: Rubby Stoffels
op hun rug staatkansloos. Foto: Rubby Stoffels

Kerstwedstrijd een grandioos succes bij Elster Ponyclub

ELST - Op zondag 17 december hebben de leden van de Elster Ponyclub op een andere manier dan gewend een kerstwedstrijd gereden. Per les die wekelijks wordt gegeven reden deze een samengestelde proef die door een van de instructeurs was gemaakt.

In totaal reden onder enorme belangstelling een tiental groepen mee op deze dag. Ook de jury was deze keer anders dan gewend. Van iedere les mochten er twee ouders de afzonderlijke groepen jureren. De kinderen gaven hun groep voor deze dag een bijzondere naam. Rond vier uur had iedereen gereden en konden de punten bij elkaar worden opgeteld. En omdat de hele dag bijzonder was, werd deze ook op een aparte manier beëindigd. Een tweetal amazones (Fleur en Daphne), die de Elster Ponyclub vanwege hun leeftijd (18 jaar) moeten verlaten, gaven als bruid en bruidegom een geweldige demonstratie.

De uitslag van deze dag is als volgt. Op de eerste plaats de groep Kansloos, dit kwam dus niet uit want zij werden eerste. Op de tweede plaats Adrie’s honneponnetjes, en als derde De Stress-club. De ruitertjes gaan zich weer voor bereiden voor de tweede dressuurwedstrijd voor het clubkampioenschap. Deze wordt gereden op zondag 28 januari. Komt u gerust even kijken.