kerstpakkettenactie Heteren 2017. Foto: Willem Quist
kerstpakkettenactie Heteren 2017. Foto: Willem Quist

Om elkaar geven met kerst

HETEREN - De drie kerken in Heteren hebben op zaterdag 16 december weer de handen ineengesloten om kerstpakketten te vullen voor bewoners die het op dit moment financieel moeilijk hebben.

Deze oecumenische kerstpakkettenactie vindt al verschillende jaren plaats in Heteren en is uitgegroeid tot een traditie. Dit jaar zijn er dertig kerstpakketten bezorgd. Om toerbeurt organiseert de Hervormde Gemeente, de RK Parochie Sint-Benedictus of de Vloedschuurgemeente deze actie. Dit jaar werden de pakketten vanuit De Vloedschuur samengesteld en rondgebracht.

"De producten zijn bij de Jumbo in Heteren ingekocht. Teun van Blijderveen, de filiaalleider van de Jumbo Supermarkten Heteren en Zetten is ons met de prijs tegemoetgekomen. Daarnaast heeft de markt op vrijdag in Heteren extra producten gesponsord. We danken beiden voor de ondersteuning en hulp. We zijn blij met iedere bijdrage voor deze belangrijke actie.

Met deze kerstpakkettenactie willen we graag mensen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug geven rond de kerstdagen. We willen hiermee een bijdragen leveren aan een gevulde tafel met kerst. Met de inhoud van de pakketten kunnen maaltijden samengesteld worden.

Mocht u deze actie financieel willen ondersteunen of heeft u vragen over deze actie dan kunt u contact opnemen met de Caritas werkgroep Heteren: caritasheteren@gmail.com", aldus Karin Bernet (voorzitter Caritas Werkgroep Heteren).