Nieuwe vrijwilligers klaar om te starten. Foto: Foka Bruggema
Nieuwe vrijwilligers klaar om te starten. Foto: Foka Bruggema

Vijf nieuwe vrijwilligers voor de thuis-

administratie en formulierenbrigade

OVERBETUWE - Op donderdag 7 december hebben weer vier vrijwilligers een certificaat gekregen, uitgereikt door wethouder Van Hoeven. De vijfde vrijwilliger was helaas verhinderd.

Ze hebben alle vijf met veel enthousiasme de basistraining voor de thuisadministratie en formulierenbrigade van Forte Welzijn gevolgd. Op de foto de vrijwilligers met de wethouder, medewerkers van de gemeente en STMR en de coördinatoren van Forte Welzijn.

De vrijwilligers van de Thuisadministratie en formulierenbrigade ondersteunen inwoners bij het orde brengen van hun administratie en weer grip krijgen op hun geld. Ook helpen ze bij het invullen van lastige financiële formulieren. Fort Welzijn werkt voor deze dienstverlening samen met de gemeente en STMR. Wilt u weten wat een vrijwilliger in uw situatie kan betekenen? Eén telefoontje is genoeg voor meer informatie. Bel naar het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe (0481 350050, bereikbaar ma-vr: 9 -11 uur). Ook vrijwilliger worden? Bel naar Forte Welzijn (085 0406066).