Inleverbus Zorg in Driel. Foto: Andreas P.
Inleverbus Zorg in Driel. Foto: Andreas P. Foto: Andreas P.

Vragenlijst 'Zorg in Driel'

al ingeleverd?

DRIEL - Vorige week ontvingen alle inwoners van Driel een zorgvragenlijst opgesteld door de werkgroep Zorg in Driel in samenwerking met de KNHM (Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij). Sinds 2015 ijvert deze werkgroep ervoor dagopvang voor mensen met dementie in het eigen dorp te realiseren.

Samen met Forte Welzijn is men ook tot de conclusie gekomen dat er behoefte is aan een kleinschalige woonvorm voor senioren met of zonder zorg in Driel. Daarom streeft ZID niet alleen naar behoud van zorg van de aanwezige voorzieningen, maar ook naar de ontbrekende schakel van zowel dagbesteding als kleinschalig wonen met/zonder zorg en andere aanvullende voorzieningen voor ouderen, chronisch zieken, revalidatie en voor mensen met een beperking zoals dementie.

Om inzicht te krijgen in de behoeften van de dorpsbewoners op korte termijn en in de toekomst is het van het grootste belang om zoveel mogelijk ingevulde vragenlijsten binnen te krijgen.
De werkgroep heeft uw informatie echt nodig, dus vul ‘m in! Op diverse punten in Driel kunnen de formulieren t/m 30 december ingeleverd worden: bakker Berendsen - Kerkstraat, de apotheek - Polenplein en in het Gezondheidscentrum - Aussemsstraat of in de brievenbus: Rijnstraat 69 of Vredesteinsestraat 2. Per mail via info@zorgindriel.nl (inscannen noodzakelijk).

Op donderdagavond 25 januari is er in de Oldenburg een informatie avond waar iedereen welkom is. Er staat een gevarieerd programma klaar en ook de resultaten van de vragenlijst zullen dan gepresenteerd worden. Meer informatie: staat op www.zorgindriel.nl of Facebook.