Sven Beemer verbeterde drie persoonlijke records (foto: Ferry Spaan)
Sven Beemer verbeterde drie persoonlijke records (foto: Ferry Spaan) Ferry Spaan

Medailles voor ZVO bij miniorencircuit

ELST - De deelname van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) aan het tweede miniorencircuit in Arnhem heeft zes medailles opgeleverd. Verder werden weer veertien persoonlijke records en een clubrecord verbeterd.

Sem Teunissen was goed voor tweemaal goud. Op de 50m vlinderslag en 100m schoolslag werd hij eerste. Verder verbeterde hij zijn persoonlijk record op de 50m vlinderslag. Finn Foekens behaalde tweemaal zilver. Hij zwom op de 50m vrije slag en de 200m wisselslag naar het podium. Zijn bestaande beste tijd werd verbeterd op de 50m vrije slag. Op de 200m wisselslag deed hij voor het eerst mee en verbeterde op deze afstand gelijk ook het clubrecord. Ook Enna Lamers kon zich op de 50m schoolslag en de 50m vlinderslag twee zilveren medailles laten omhangen. Op de 50m schoolslag verbeterde hij zijn persoonlijk record. Hij debuteerde op de 50m vlinderslag en de 100m schoolslag.

Sven Beemer, Iris de Meij en Sam Pollmann verbeterden allen drie persoonlijke records op de 50m vlinderslag, 100m schoolslag en 100m wisselslag. Emma Altena zwom op de 100m vrije slag sneller dan voorheen. Sanne Teunissen stelde haar beste tijd scherper op de 100m schoolslag.

Emma Altena debuteerde op de 100m vlinderslag. Juliƫt Matser en Gyan Spaan deden voor het eerst mee op de 200m wisselslag. Jilles Vink kwam zowel op de 100m schoolslag en de 100m wisselslag voor het eerst uit. Mees Huibers kwam tenslotte nog uit op de 50m vrije slag.