Muziek in Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Op 20 december zal voor de vierde keer het Alzheimer Café Overbetuwe plaatsvinden. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden, die in het dagelijks leven te maken hebben met dementie.

Het wordt iedere derde woensdag van de maand in Elst gehouden. Op 20 december staat het thema muziek centraal. Muziek kan veel betekenen voor mensen met dementie. Vaak kunnen zij nog goed meezingen met een melodie, terwijl andere zaken al lang vergeten zijn. Muziek kan heel prettig en doelgericht als therapie ingezet worden.

"Onder leiding van de gastspreekster Corrie Roelofsen gaan we er een gezellige muzikale avond van maken. De avond zal plaatsvinden in Dagcentrum De Kombij, Van Oldenbarneveltstraat 4H in Elst. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur start het programma en we eindigen om 21.00 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. U hoeft zich vooraf niet aan te melden." Nadere inlichtingen bij Annet Fleer, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, 06 53544019 of via de mail: alzheimercafe.overbetuwe@gmail.com.