Afbeelding
Foto:

Oliebollenkraam Bon Appetit

derde jaar met goud bekroond

ELST - "Met trots kunnen wij vertellen dat wij voor de derde keer op rij bekroond zijn met goud voor onze overheerlijke oliebollen. Het Nederlands Bakkerij Centrum te Wageningen heeft onze oliebollen weer gekeurd op acht punten en beoordeeld op vorm, uitwendige kleur, structuur, eeteigenschappen, smaak, vulling en vet. Een prestatie waar menig bakker jaloers op zal zijn."

De producten worden de gehele dag vers voor u bereid, zodat kwaliteit gewaarborgd is. Bij Bon Appetit bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen, gevulde bollen, de ouderwetse appelflap en appelbeignets gebakken in 100 procent arachideolie.

Bestellen is niet nodig voor oud en nieuw, er wordt altijd versgebakken op ambachtelijke wijze. "Wilt u ook oliebol proeven die bekroond is met goud, dan kunt u bij onze oliebollen­kramen Bon Appetit op het Europaplein en op het Winterfestijn bij het gemeentehuis terecht."

De oliebollenkramen zijn dagelijks geopend van 10.30 - 17.30 uur. Op 30 december 9.00 - 17.00 uur en 31 december 09.00 - 16.00 uur. "Heeft u een nieuwjaarsreceptie? En oliebollen nodig? De oliebollenkraam op het Winterfestijn voor het gemeentehuis is geopend tot 7 januari."