Kerstconcert in Ochten. Foto: Hans de Zwart
Kerstconcert in Ochten. Foto: Hans de Zwart

Kerstconcert in Ochten

OCHTEN - Op zaterdag 23 december verzorgen het hervormd kerkkoor, de harmonie en gospelkoor One Way gezamenlijk een kerstconcert in Het Dorpshuis aan het Dr. M. Van Drielplein in Ochten.

Er is voor ieder wat wils, er zullen zowel moderne als traditionele stukken gespeeld en gezongen worden. Zo staan onder andere ‘For unto us a Child is born’van Georg Friedrich Händel en ‘Hark The Herald Angels Sing’ op het programma, maar ook het ‘Stille Nacht’, de kerstgedachte en de samenzang ontbreken niet.

Aan dit concert zullen bovendien alle ledenniveaus van de harmonie deelnemen, ook de jeugdleden. Het hervormd kerkkoor, dat onder leiding staat van dirigent Rob Leunen zal op piano begeleid worden door Margreet Hunik en gospelkoor One Way dat onder leiding staat van Annemiek Ramaekers wordt op piano begeleid door Fredie Huisman. De harmonie staat onder leiding van Hans van Gemert.

De aanvangstijd is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal open. In de pauze wordt een kopje koffie / thee aangeboden. De toegang is gratis; ter bestrijding van de kosten zal aan de uitgang een collecte gehouden worden. Het belooft een prachtige avond voor jong en oud in een sfeervolle omgeving te worden, waarbij we met elkaar kerst mogen vieren.