Adulam Creatief. Foto: Fineke Jansen
Adulam Creatief. Foto: Fineke Jansen Foto: Fineke Jansen

Oliebollenverkoop in Heteren

HETEREN - De hervormde gemeente van Heteren hoopt ook dit jaar weer op 29 december de zelfgebakken overheerlijke oliebollen en (niet-zelfgebakken) appelbeignets te bezorgen.

Veel vrijwilligers zullen weer helpen om deze actie te realiseren. De opbrengst komt ten goede aan de hervormde gemeente in Heteren en een gedeelte van de opbrengst van de oliebollenactie gaat naar Fineke Janssen. Fineke werkt in Bolivia, de hoofdstad La Paz, met mensen van de straat. Zij geeft leiding aan het Adulamteam, bestaande uit dertig Boliviaanse medewerkers. Dit team vangt jonge mannen en vrouwen op in rehabilitatiecentra voor tienerjongens, jonge vrouwen en jonge stelletjes, met eventuele kinderen. Dit jaar bestaat Mision Adulam 25 jaar! Honderden jongeren kwamen sinds de stichting in de programma’s en vele honderden meer zijn ontmoet in het straatwerk. "Met deze oliebollenactie willen we het werk van Fineke ondersteunen."

Bestellingen kunnen nog tot 22 december doorgeven worden. Ook kunnen we, na overleg, eventueel grotere bestellingen uit de regio verzorgen. Telefonisch via 026 4722771 of 026 4723212 of via formulier op http://oliebol.hervormdheteren.nl.