Expansie brengt

komedie Vogels in De Bongerd

Expansie brengt

komedie Vogels in De Bongerd

HETEREN - Toneelvereniging Expansie brengt op 12 en 13 januari ‘Vogels’, een komedie van Haye van der Heyden op de planken.

Jozefine, ‘Joost’ voor intimi, wordt na dertig jaar huwelijk door haar man Jaap aan de kant gezet voor een jongere blom. Joost zit niet bij de pakken neer, nestelt zich in een leuk appartement en maakt zich op voor een frisse start en een nieuw leven. Maar het toeval beslist anders. Haar mooie nieuwe flat blijkt pal tegenover het liefdesnestje van Jaap en zijn nieuwe vriendin te liggen. Als binnen korte tijd de jonge blom zelf moet plaats maken voor ‘iets nóg jongers’, is het hek van de dam. Door een verrekijker kun je immers een hoop voorbarige conclusies trekken…

Met: Heidi Luiken, Zeger van Rijn, Anneke de Roo, Desiré Kalisvaart en Johan Swaneveld. De regie is in handen van Pia Huisman. De komedie wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari gespeeld in zalencentrum De Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. Beide avonden is de aanvang 20.00 uur. Toegang 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via toneelverenigingexpansie.nl en natuurlijk ’s avonds vanaf 19.00 uur aan de zaal.