Afbeelding
Foto:

Cursusaanbod door

Nationaal Fruitpark Ochten

OCHTEN - Nationaal Fruitpark Ochten organiseert begin 2018 weer hele interessante cursussen.

Februari: Basiscusus Bedrijfshulpverlening BHVBehaal in één dag het diploma Bedrijfhulpverlening inclusief AED

23 en 31 januari: Herhaling Bedrijfshulpverlening. U voldoet in één dagdeel weer aan de wettelijke gestelde eisen en leert levensreddend handelen inclusief AED, brandbestrijding en nog veel meer.

23 / 30 januari: Cursus Spuitlicentie 1. (Bewijs van vakbekwaamheid). Behaal in twee dagen het benodigde certificaat om te kunnen werken met en aanschaffen van professionele bestrijdingsmiddelen.

16 januari / 6 februari: Cursus Spuitlicentie 2. (Bedrijfsvoeren Gewasbescherming). Behaal in twee dagen het certificaat welke wettelijk verplicht is voor beheerders of eigenaars van een agrarisch loon- of groenvoorzieningsbedrijf en voor verkopend adviseurs.
Let op! Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van Licentie 1.

10 februari: Cursus snoeien van fruitbomen voor beginners. Dit is een cursus van ongeveer 3 uur voor iedereen die meer willen weten over het snoeien van fruit.

22 februari: Cursus snoeien van fruitbomen voor professionals. Dit is een dagcursus waarbij hoveniers en andere professionals leren snoeien zoals het moet. Voor professionals door professionals.

Voor info en reserveringen bel of mail. Bonegraafseweg 59, Ochten; 0344 607785 www.fruitpark.nl, info@fruitpark.nl.