Kerstvoorstellingen van het Jeugdtheater HA

HERVELD-ANDELST - Ook dit jaar komt het Jeugdtheater HA van de Vriendenkring weer met kerstvoorstellingen. Vanuit improvisaties van de kinderen heeft Marianne Veens de verhalen geschreven.

Jarno Scholten heeft de teksten van de liedjes geschreven. Ook zal SBOB een spetterend dansoptreden verzorgen tussen de voorstellingen door.

De Rode Kaart

Lara en Helena houden erg van kerstmis, ze krijgen dan altijd leuke cadeaus. Meneer Risjo is een chagrijnige oude man en houdt niet van kerstmis. Maar wat gebeurt er als Lara en Helena de rode kaart krijgen die eigenlijk voor meneer Risjo bedoeld is? Dit verwacht je niet met kerst. In deze familie is kerstmis dit jaar heel anders dan je verwacht. De familieleden worden geconfronteerd met onverwachte situaties. Dan is er breaking news: zal dat kerstmis nog redden? (Regie: Anna Lucassen en Marianne Veens; dans: Nica Gertsen en Roos Giesen.)

Aanvang voorstellingen op zondag 17 december in het gymzaaltheater aan het Dorpsplein in Herveld om 13.30 uur én om 15.30 uur: De rode kaart, SBOB en Dit verwacht je niet met kerst. Entree kost 7 euro volwassenen , 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (inclusief kopje koffie, thee of chocomelk). Meer informatie staat op www.vriendenkringha.nl.