Kerstconcert in Valburg

VALBURG - De hervormde gemeente van Valburg-Homoet zet haar traditie voort om in de oude hervormde dorpskerk een kerstconcert te organiseren voor de inwoners van Valburg en Homoet.

Ook ditmaal is er een aantrekkelijk programma met een samengesteld jeugdkoor, een kamerorkest, piano- en orgelbespeling, panfluit en diverse solisten. De plaatselijke predikant ds. B. van Leeuwen verzorgt een korte meditatie. Op kerstavond 23 december is de kerk geopend vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. De entree is gratis. Na afloop is er een collecte voor het bestrijden van de kosten. Er zijn geen kledingvoorschriften en iedereen is welkom, jong en oud. Het concert duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Tijdens het concert staat in Woord en lied de geboorte van Jezus Christus, de zoon van God, centraal. Ruim 2000 jaar geleden werd hij op deze aarde geboren in een beestenstal. Dat deed hij om mensen zalig te maken: te bevrijden van de zonden. Door het geloof in Hem krijgen we deel aan het eeuwige leven.

Verder zijn er met kerst twee kerkdiensten in de Hervormde kerk van Valburg. Op eerste kerstdag om 10.00 uur en 18.30 uur. Op tweede kerstdag is er een dienst in het kerkje van Homoet. Die begint om 9.30 uur.

Voor vragen en/of een gratis bijbel kan men contact opnemen met ds. B. van Leeuwen, 0488 745003, bvanleeuwen@kliksafe.nl.