De trotse kampioenen, van links naar rechts: Daan Barends, Bart Barends en Yoeri Liethof. Foto: Astrid Barends
De trotse kampioenen, van links naar rechts: Daan Barends, Bart Barends en Yoeri Liethof. Foto: Astrid Barends Foto: Astrid Barends

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - - Opnieuw feest bij HTTC, nadat de vorige week het tweede jeugdteam kampioen geworden was, pakte deze week het eerste jeugdteam op overtuigende wijze de titel.

Het eerste seniorenteam had nog een kleine kans om kampioen te worden, maar dan moest er met ruime cijfers van concurrent Arena gewonnen worden. Na een spannende wedstrijd werden de punten gedeeld en dat was dus niet genoeg. Lennard Springvloet Dubbeld en André Jansen wonnen tweemaal en Marco Knaap scoorde eenmaal.

Team twee redde het niet, tegen Sethone werd met 7-3 verloren. Rudy Gerritsen won fraai driemaal. Het derde team had tegen Bit.nl nog een paar puntjes nodig en dat lukte Johan Soppe, Hans Wassin en invaller Ruud van Kooij. Laatst genoemde won van de beste Bit-speler. Team vier sloot tegen OTTV de competitie goed af. Anette Frederiks was in puike vorm en won driemaal, Alaa Alsaaidi volgde dit goede voorbeeld met twee zeges. Het vijfde team trof in Hutaf een niet te nemen horde. Alleen Bert Vennik wist te scoren. Het eerste jeugdteam wist het kampoenschap nu reeds binnen te halen. Tegen Oni werd een prima wedstrijd gespeeld en met 9-1 gewonnen. Bart Barends en Yoeri Liethof wonnen driemaal en Daan Barends tweemaal, verder wonnen Bart en Daan ook het dubbelspel. HTTC speelde zaterdagochtend en concurrent Zevenaar in de middag, maar na enige uren wachten kwam het verlossende nieuws. HTTC komt in de volgende competitie in de hoofdklasse uit, een uitstekende prestatie van Bart, Yoeri en Daan. De felicitaties gaan ook uit naar trainer/coach Bert Liethof, die dit team al jaren prima begeleidt.