Afbeelding
Foto:

Chique ijstaarten

bij Wijs, ambachtelijk ijs

GENDT - Het kerstdiner; heerlijk eten en drinken samen met de mensen die je dierbaar zijn. Misschien mag je zo aanschuiven, of komt er een cateraar aan huis die een mooi diner op tafel zet. Maar wellicht ben jij de topkok die alles na weken plannen en uren in de keuken op tafel moet zetten.

De één ziet er als een berg tegenop, de ander is in z'n element en leeft zich helemaal uit. Hoe je het doet en wat je kwaliteiten ook zijn, een geslaagd dessert op tafel zetten behoort sowieso tot de mogelijkheden.

De feestdagen zijn voor Wijs, ambachtelijk ijs een goede reden om midden in de winter toch de machines weer even flink op te poetsen. IJsmaker Jeroen Pohlmann bevestigt dat: "Na een relatief rustige periode is het inderdaad heel leuk om de keuken op te starten. We rijden weer naar de boer voor de verse melk om daarmee het lekkerste ijs te kunnen maken. En we zien het echt als een eer dat ons ijs bij zo veel mensen op tafel staat tijdens het kerstdiner."

Het team van Wijs is de uitdaging aangegaan en heeft de lat dit jaar nog hoger gelegd. Het gehele assortiment ijstaarten is vernieuwd. De lekkerste smaken ambachtelijk ijs worden gecombineerd met fruitige of krokante vullingen. Anders dan andere jaren kunnen de taarten zo vanuit de doos op tafel. Er zijn zes smaakcombinaties verkrijgbaar (ook lactosevrij) in twee formaten. Voor mensen met een suikerarm dieet worden speciale 'feestdagen-cups' gemaakt.

Bestellen en informatie via www.wijsijs.nl of 0481 745061.