Afbeelding
Foto:

Heerenzitting Herveld-Andelst

HERVELD - Op zondag 17 december wordt de tweede editie van de Heerenzitting Herveld-Andelst georganiseerd in zalencentrum De Hoendrik te Herveld. Ruim 230 Heeren, gekleed in smoking of kostuum (met in ieder geval een strik of strop), kunnen zich in een sfeervolle ambiance tegoed doen aan een grote dosis top-entertainment, afgewisseld met interessante tonpraters, onder het genot van hapjes en drankjes. Netwerken, ontspannen en genieten, dat zijn de speerpunten van de Heerenzitting Herveld-Andelst.



Het spektakel begint om 09:45 uur 's morgens met een ontbijt, gevolgd door een programma met zang, dans en een lach. Tijdens de afterparty, van 15:00 uur tot 19:00 uur, zijn zowel de partners van de heeren als andere geïnteresseerden van harte welkom (gratis entree). De afterparty wordt muzikaal begeleid door Robert Pouwels.

De kaartverkoop ging ook dit jaar erg goed. Nadat bezoekers van de eerste editie de gelegenheid hadden gekregen ook dit jaar hun kaart te bemachtigen, waren er nog enkele kaarten over. Deze kaarten zijn vervolgens vergeven onder degene die zich aangemeld hadden via info@heerenzittingherveldandelst.nl. Op dit moment is er een wachtlijst. Als organisatie zijn we natuurlijk erg blij met het enthousiasme. "Het belooft weer een fantastische dag te worden!", aldus de organisatie Heerenzitting Herveld-Andelst (Bram Ariese, Martijn Markus, Roy Swartjes, Roy Vermeulen & Remco Ykhout).