Kerstconcert in Heteren 2016
Kerstconcert in Heteren 2016 Foto:

Enjoy Christmas with Friends

DRIEL/HERVELD - Ook dit jaar laat koor Enjoy uit Driel weer van zich horen met de kerst en wel op zaterdagavond 16 december. Dit jaarlijks kerstconcert is dit jaar in verschillende opzichten bijzonder.

Als eerste de locatie. Namelijk de sfeervolle middeleeuwse kerk in Herveld-Zuid aan de Schoolstraat 3. ‘Enjoy Christmas with Friends’ is de titel van dit concert, wat betekent: ‘Geniet van Kerst met vrienden!’ "We zingen dit jaar niet alleen, maar met vrienden! Een kwartet, bestaande uit de zangeressen Loïs Kaihatu en Lianne Geurts, ondersteund door de gitaristen Wouter en Stefan Kaihatu, zal ook een deel van het concert voor hun rekening nemen."

"Samen met hen én u willen we in de kerstsferen komen en er een gezellige avond van maken. Ons koor is de afgelopen weken al druk aan het repeteren met nieuwe muziekstukken en natuurlijk om de traditionele ‘carols’ weer op te halen. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Lex van Diepen en onze pianist Hans Grotenbreg. Het kwartet dat optreedt onder de naam ‘Kaihatunes’ zorgt met nummers in de stijl van Rita Reys (Jazzy) voor de nodige afwisseling.

Vanaf 19:30 uur bent u welkom om te genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Om 20.00 uur begint het concert. Na afloop praten we graag met u na onder het genot van een hapje en drankje. Het concert is gratis; een vrijwilliger bijdrage om de onkosten te drukken wordt zeer op prijs gesteld! Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan kaartjes via info@koorenjoy.com. Ook voor meer informatie kunt u ons mailen. Wij zien u graag in Herveld!"