Kerstbingo

bij Elistha

ELST - Op vrijdag 15 december wordt er een grote kerstbingo gehouden bij Elistha.

Het belooft weer een gezellige avond te worden waar iedereen welkom is. Er is een groot aantal prijzen en na afloop van de bingo is er nog live muziek. De aanvang is 20.00 uur en de bingo wordt gehouden in de kantine van het clubgebouw op sportpark De Pas in Elst.

Kerstpraise Heteren

HETEREN - In de aanloop naar Kerst organiseert Praise Heteren op donderdag 14 december de jaarlijkse kerstpraise- en ontmoetingsavond voor jong en oud.

"Met elkaar willen we zingend het grote wonder van de geboorte van de Here Jezus vieren. We beginnen om 19.00 uur met een kop koffie, thee of chocomel. Van 19.30-20.30 uur gaan we met elkaar zingen. Daarna is er nog ruimte voor koffie en nababbelen. De avond wordt gehouden in en om de boerderij van familie Hoenkamp, Dorpsstraat 15. Je bent welkom! Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend in verband met de beperkte parkeerruimte." Meer informatie staat op www.facebook.com/praiseheteren.

Cursus bijenhouden bij het Bijenhuis

REGIO – Woon je in de buurt van Wageningen, en ben je geïnteresseerd in natuur en bijen? Je kunt je nu al inschrijven voor de basiscursus Bijenhouden die op vrijdagavond 9 maart in het Wageningse Bijenhuis begint.

De praktijklessen starten in april, en vallen op vrijdagavond of zaterdag. Ook die lessen worden op Grintweg 273 gegeven. Bij de cursus horen een examen (in september) en bij goed gevolg een NBV-diploma. Cursisten zijn in het cursusjaar gratis en vrijblijvend lid van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging. Meer weten over de cursus? Bezoek voor uitgebreide informatie de website wageningen.bijenhouders.nl en klik op de activiteitenlink, of bel de plaatselijke vereniging via 0317 416331.

Een golf van licht en liefde: Wereldlichtjesdag

'Er is een verdriet

waar geen enkel woord

troost voor biedt

Het verdriet om het kind

dat vóór jou

deze aarde verliet

Een kind, dat je nooit meer

hoort lachen

ziet spelen of ooit kunt knuffelen

Wat heel, heel misschien

die onmetelijke pijn

een heel klein beetje zachter maakt

Het verbinden in warmte

het ontbranden van een lichte

en het horen noemen van de naam

Van het kind dat nooit vergeten zal zijn'

Samen overleden kinderen herinneren. Iedereen is van harte welkom op zondag 10 december vanaf 18.30 uur. Locatie: Werenfriduskerk, Dorpsstraat 36, Elst.