Zorg-enquête in Driel

DRIEL - De werkgroep Zorg in Driel (ZID) zet zich al een aantal jaren in om dagopvang voor mensen met dementie en aankomend dementie te organiseren en over het algemeen de leefbaarheid in Driel te bevorderen.

Met steun van de KNHM (Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij) en vertegenwoordigsters van Forte Welzijn en de gemeente Overbetuwe zijn de plannen in een gevorderd stadium.

Om alle bewoners van deze plannen op de hoogte te brengen wordt er op 25 januari vanaf 19.00 uur een voorlichtingsavond gehouden in de Sosabowskizaal in dorpshuis De Oldenburg. Voorafgaand aan deze avond ontvangen alle inwoners van Driel op korte termijn een enquête met als uiterste inleverdatum 30 december. In deze enquête staan vragen over de behoefte aan dagopvang, kleinschalig wonen voor senioren met of zonder zorg, hulp bij dagelijkse activiteiten en de bevordering van de leefbaarheid in het dorp. De resultaten van de enquête worden op de dorpsavond gepresenteerd. Deze Dorpsavond zal bestaan uit een gevarieerd programma. Meer informatie over deze avond volgt in het nieuwe jaar.

De werkgroep hoopt op een groot aantal ingevulde enquêtes om de in de Drielse gemeenschap levende behoeftes, in de uitwerking van de plannen mee te kunnen nemen. Zorg in Driel ook te volgen op Facebook en www.zorgindriel.nl.