Afbeelding
Foto:

Kerst in Kastanjehof!

ZETTEN - De gezellige dagen voor Kerst zijn weer aangebroken. Op de bouwplaats van het nieuwbouwplan Kastanjehof in Zetten willen we kerst alvast voorproeven. Dit evenement zal plaatsvinden tijdens de Wizet Kerstmarkt in Zetten, op woensdag 13 december van 16.00 tot 19.00 uur.

Jong en oud (starters- en levensloopbestendige woningen) zijn van harte welkom om chocolademelk te drinken, marshmallows te roosteren bij een warm vuurtje en samen van de gezelligheid te genieten.

Tijdens dit evenement kunt u de bouwlocatie bezichtigen en meer informatie krijgen over de bouwmogelijkheden. De ontwikkelaar/aannemer (Van Arnhem Bouwgroep) is ook aanwezig. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de eerste woningen zijn al verkocht. Er zijn nog 2-onder-1-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen beschikbaar. Diverse woningen kunnen uitgebouwd worden, zodat er een badkamer en slaapkamer op de begane grond gerealiseerd wordt. Alle woningen worden energiezuinig en mét zonnepanelen opgeleverd. Hierdoor zeer lage energielasten per maand.

Kastanjehof is op korte afstand van het winkelcentrum van Zetten en op loopafstand van landgoed Hemmen gelegen. Zetten heeft alle voorzieningen, basisscholen, voortgezet onderwijs, openbaar vervoer (loopafstand) en treinstation. Tevens zijn de steden Arnhem, Nijmegen, Tiel en Wageningen op circa 20 autominuten afstand gelegen.


Kom gezellig langs bij nieuwbouwplan Kastanjehof in Zetten op 13 december tussen 16:00 en 19:00 uur op de bouwplaats (gelegen ter hoogte van Hoofdstraat 86 te Zetten). U bent van harte welkom. Graag tot dan! Wilt u vooraf informatie? Bel of mail ons vrijblijvend. RAS Makelaars: 0488 420044 of info@rasmakelaars.nl / Joop van Mourik Makelaars, 0488 442906 of info@joopvanmourik.nl.