De ZVO-ploeg voor de wedstrijd. Foto: Joyce van Veenendaal
De ZVO-ploeg voor de wedstrijd. Foto: Joyce van Veenendaal

Deelname ZVO aan zeskamp

ELST - De wedstrijdzwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben deelgenomen aan de tweede Zeskamp in Borculo.

Stephan Willemse verbeterde zijn persoonlijk record op de 50m vlinderslag. Juliët Matser en Kim van Veenendaal zwommen op de 50m vrije slag sneller dan voorheen. Enna Lamers werd eerste op deze afstand. Op de 100m wisselslag verbeterde Sanne Teunissen haar persoonlijk record. Op deze afstand werd Luc McCarthy eerste. Een eerste plaats op de 100m rugslag was er voor Mats van der Rijst. Op deze afstand verbeterden Odo McCarthy, Sem Teunissen, Gyan Spaan en Mees Huibers hun persoonlijk record. Finn Foekens deed ook mee op deze afstand. Benjamin McCarthy werd eerste op de 100m vrije slag en verbeterde zijn persoonlijk record.

Nataly Dulos, Kim van Veenendaal, Juliët Matser, Berber McCarthy en Isis Lamers deden mee aan de 50m schoolslag. Op deze afstand werd Enna Lamers eerste verbeterde, evenals Wessel van Dorst, zijn persoonlijk record. Luc McCarthy werd hier weer eerste. Broer Odo werd eerste op de 50m vrije slag. Mats van der Rijst en Mees Huibers verbeterden hier hun persoonlijk record. Anouk van Beugen verbeterde zich op de 50m rugslag. Benjamin McCarthy werd eerste op deze afstand.

Rosalie van Hulst kwam voor het eerst uit op de 200m vlinderslag. Nataly Dulos, Berber McCarthy, Wessel van Dorst en Isis Lamers deden voor het eerst mee op de 50m vrije slag. Emma Altena, Kiki van den Berg, Floor Kooij en Elke van Dorst startten voor het eerst op de 100m rugslag. Op de 50m vrije slag verbeterden Emma en Kiki nog hun beste tijd.