De trotse kampioenen, van links naar rechts: Julian, Milan, Niels en Bodhi. Foto: Astrid Barends
De trotse kampioenen, van links naar rechts: Julian, Milan, Niels en Bodhi. Foto: Astrid Barends

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Bij HTTC viel deze week het eerste kampioenschap te vieren. Het tweede jeugdteam veroverde met overmacht de titel. Het eerste team won met 7-3 van Hutaf en heeft nog steeds kans op de eerste plaats. André Jansen is in topvorm en bleef ongeslagen.

Marco Knaap won tweemaal en Lennard Springvloet Dubbeld eenmaal. Het dubbelspel was voor André en Lennard. Team drie heeft veel last van blessures en zak verder weg. Tegen Rhenus kwamen Johan Soppe en Hans Wassink eenmaal tot scoren. Team vier verloor kansloos van het sterke ATC Afferden 1. Alaa Alsaaidi wist als enige een partij te winnen. Het vijfde team verloor met 8-2 van Getavé. De winstpunten kwamen op naam van Wilma Stap en Bert Vennik.

Het eerste jeugdteam behaalde een prachtige 9-1 zege bij TT Nijmegen 1. Yoeri Liethof en Bart Barends wonnen fraai driemaal en Daan Barends tweemaal. Het dubbelspel ging naar Yoeri en Daan. Mede door dit mooie resultaat lonkt de titel. Het tweede jeugdteam speelde ook bij TT Nijmegen en moest vijf punten halen om nu reeds kampioen te worden. De spanning was zichtbaar en Nijmegen nam een 2-0 voorsprong, maar later ging het steeds beter. Na een mooi 6-4 eindzege was het kampioenschap binnen. De felicitaties gaan uit naar Niels Loeffen, Julian Verhoef, Milan Roelofs en Bodhi Lindeboom. Deze jongens spelen voor het eerst competitie en dan direct kampioen worden, heel mooi.