Kerstconcert met koor en orkest in Tiel

KESTEREN - Op woensdag 20 december geeft Christelijk Jong Gemengd Koor Hadarah uit Kesteren haar jaarlijkse kerstconcert in de Grote- of Sint-Maartenskerk in Tiel.

Het koor staat onder leiding van dirigent Wim de Graaf. Ook het Christelijk Ensemble Parlando onder leiding van Leander van der Steen en Martien van der Zwan verlenen aan dit concert. Koor en orkest zullen deze avond een afwisselend kerstrepertoire laten horen. In het programma is ook ruimte voor samenzang. Martien van der Zwan zal het koor begeleiden op het orgel. Leander van der Steen bespeelt de piano. Ds. J. de Vree zal de declamaties verzorgen en opent en sluit de avond.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor de stichting Kom Over En Help. "Heb je zin om bij Hadarah te zingen of om gewoon eens te komen kijken? Je bent van harte welkom! We repeteren tweewekelijks van 20:00 uur tot 22:00 uur. Kijk op www.hadarah.nl voor meer informatie."