Wie wordt de nieuwe Prins van Striekenburg?

VALBURG - Aan alles komt een einde, zo ook aan de regeerperiode van Ed de Vurige en zijn hofdames Irene en Petra. Op vrijdag 24 november nemen zij tijdens het Prinsenbal, de traditionele opening van het Striekenburgse carnavalsseizoen, na twee seizoenen afscheid van de spotlight.

Ed gaat vanaf dan weer gewoon als Edwin Krijnen door het leven. Wij denken dat zij een uitstekend voorbeeld hebben gegeven de afgelopen jaren en gaan er vanuit dat we ze nog regelmatig mogen verwelkomen tijdens het carnaval!

Maar wie wordt dan het nieuwe middelpunt van carnaval vierend Valburg? Wie gaat de Strieken voorop in de polonaise? Het grote speculeren is al een tijdje aan de gang, maar om elf over elf presenteren wij onze nieuwe Prins Carnaval en hofdames. U kunt er live bij zijn tijdens het Prinsenbal, dat voor het eerst niet bij Het Wapen van Valburg plaatsvindt maar in café De Viersprong. De festiviteiten beginnen om 21:00 uur, de zaal is geopend vanaf 20:30 uur en de toegang is gratis.

Op zondag 26 november vanaf 14:30 tot 17:00 uur vindt, ook in De Viersprong, de Prinsenreceptie plaats. Hier bent u in de gelegenheid het nieuwe Prinsentrio te feliciteren en met hen te proosten op hun regeerperiode.