Kampioenen 2017
Kampioenen 2017 Foto: Arno Smids

WTC De Betuwe

huldigt kampioenen

DRIEL - Wielertoer- en schaatsclub WTC De Betuwe uit Driel heeft op zaterdag 11 november haar kampioenen gehuldigd. Tijdens de jaarlijkse seizoenafsluiting zijn de winnaars bekend gemaakt van het wegklassement 2017.

Op de eerste plaats is geƫindigd met 5.443 km Geert Balk. Nico Das is met een totaal van 4.815 km tweede, Theo Verhoeven is met 4.762 km derde geworden in het totaalklassement.

In de Strava Zomerchallenge, een kilometerklassement en een klassement voor hoogtemeters die clubleden rijden van juni tot en met augustus, zijn de eerste plaatsen behaald door Theo van Rijn met 4.033 km en door Marc Groenhuis met 30.438 hoogtemeters.

WTC De Betuwe fietst bijna dagelijks hun tochten in verschillende groepen en verschillende samenstellingen. Er zijn groepen die gezellig samen rond toeren, groepen die iets uitdagender hun tochten rijden en ook enkele wedstrijdrijders. Voor iedereen is er wel een passende groep, waarbij aansluiting mogelijk is.

De MTB-afdeling fietst in de winter ook hun tochten en gaan in principe de gehele winter door. Ook zijn de schaatsers weer actief, die in Nijmegen en Deventer hun rondjes rijden.

Meer informatie staat op www.wtcdebetuwe.nl.