Afbeelding
Foto: Suzanne Broekhuizen

De vijftigste Prins van Nölerhout

OOSTERHOUT - Op de 11e van de 11e vond in een vol Wielewoalersnest de Prinsenwissel plaats. Rond de klok van 21.30 uur nam Nölerhout afscheid van Prins Jordi de Deurcrosser met zijn beide hofdames Manon en Susan.

Na beelden, die waren gemaakt met een drone boven Oosterhout, en het toepasselijke lied 'Mijn dorp' en vervolgens 'Er staat een paard in de gang' werd er door iemand met een paardenmaskers flesjes met Flügel uitgereikt. Hierna werd de countdown ingezet en kwam Prins Jim van de Karrewielers met zijn twee beeldschone hofdames Joyce en Joyce door een immens schilderij tevoorschijn.

Prins Jim van de Karrewielers, of wel Jim Greveling is 33 jaar oud en werkzaam binnen zijn familiebedrijf Residence Tergouw in Oosterhout. Hij is getrouwd met Sharon Greveling van Ralen en zij zijn de zeer trotse ouders van Benjamin. Hij doet graag aan kleiduivenschieten en is een grote fan van de autosport.

Zijn hofdames die hem dit jaar bijstaan zijn Joyce Zuidgeest en Joyce Heijnis. Joyce Zuidgeest is 29 jaar, vriendin van Jan Janssen, en is geboren in Monster in het Westland maar woont al weer een aantal jaren in Oosterhout. Zij is dierenartsassistente bij de dierenkliniek De oude Linge in Elst. Joyce Heijnis is 28 jaar oud, vriendin van Frank Nab en geboren in Groningen. Zij zijn de trotse ouders van Pippa en Jeppe en zij is werkzaam bij de Kion in Nijmegen.

Allen zijn zij lid van carnavalsgroep de Kruupertjes. "Wij als Wielewoalers wensen het Prinsentrio onder het motto van de Prins ‘Jaag hem derin” een fantastisch mooi jaar toe."