Impressie intocht 2016
Impressie intocht 2016 Sinterklaas intocht Opheusden

Sint en Pieten per boot naar Opheusden

OPHEUSDEN - Op zaterdag 25 november komen Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer naar Opheusden. De jaarlijkse intocht is dit jaar niet op het plein bij Swaenenstate in Opheusden, maar de Sint komt weer ouderwets met de boot naar Opheusden.

Om 14.00 uur zullen Sinterklaas en de zwarte Pieten aankomen bij de pont aan de Veerweg in Opheusden. Hierna volgt een optocht naar de Notenbalk. Amerigo kan helaas niet aanwezig zijn, maar gelukkig zorgt de heer Kraaikamp voor een paard en wagen voor de Sint. De malletband van Kunst en Vriendschap zorgt voor de muzikale omlijsting en de Betuwsche Oldtimer Club rijdt mee met enkele bijzondere voertuigen.

In De Notenbalk wordt de Sint officieel welkom geheten door wethouder Gerritsen. Hierna zal de prijsuitreiking zijn van de kleurwedstrijd. Na het officiƫle gedeelte kunnen de kinderen een echt Pietendiploma behalen door vele spelletjes te doen, kunnen de kinderen op de foto met Sint en Piet en is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met een echte Minion.
Meer informatie over de intocht staat op de Facebookpagina van Sinterklaas intocht Opheusden en op www.SinterklaasOpheusden.nl.