Afbeelding
Foto:

Popkoor Akkoord komt naar Posttheater

OVERBETUWE - Popkoor Akkoord uit Overbetuwe staat op 25 en 26 november met ‘Hoezo helden?’ in het Arnhemse Posttheater. In deze nieuwe theatershow draait alles om super-, antihelden, helden op sokken én de mooiste popsongs.

Anderhalf jaar geleden begon Akkoord met de voorbereidingen, samen met dirigent Belinda Kamps en regisseur Marijke van Es. Decors, kostuums, lichtplan en techniek zijn klaar, maar uiteindelijk draait het om de muziek: alle nummers zijn ingestudeerd en vaak gerepeteerd. Kim van den Dam, voorzitter van Akkoord, zegt: “In het eerste weekend van november zijn we met zijn allen in een kampeerboerderij in Hengelo geweest om de hele show van voor naar achter en omgekeerd door te nemen. Natuurlijk is er hard gewerkt, maar we hebben ook ontzettend veel lol met elkaar gehad. In het Posttheater zal vast te zien en te horen zijn, met hoeveel plezier we aan ‘Hoezo helden?’ gewerkt hebben. Een ding is zeker: het wordt een heel bijzondere theatershow, vol verrassingen, ontroering, en hilarische momenten.”

De voorstelling op zaterdag 25 november begint om 20.15 uur, die op de zondag erna om 14.15 uur. Beide theaterconcerten zijn zo goed als uitverkocht. Wie nog toegangskaarten wil bemachtigen, moet er daarom snel bij zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Popkoor Akkoord of door een mail te sturen naar popkoorakkoord@hotmail.com. Meer informatie over ‘Hoezo helden?’ staat op www.popkoor-akkoord.nl.