Starters in gesprek. Fotografie: Gerard van Bree Fotografie
Starters in gesprek. Fotografie: Gerard van Bree Fotografie Foto:

Rabo Starterstraject: kennis opdoen en ervaringen delen

BETUWE - Een divers gezelschap startende ondernemers deed in de afgelopen weken mee aan het Rabo Starterstraject. Tijdens dit traject deelden Rabobank Oost Betuwe en Arnhem en Omstreken haar kennis met de deelnemers. Tijdens het Rabo Starterstraject werd tal van ondernemersvraagstukken besproken en deelden de deelnemers ervaringen met andere startende ondernemers. Om zo een vliegende start te maken.

Van ondernemersvaardigheden en juridische zaken tot (online) marketing en bedrijfsadministratie. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod. 'Heel leerzaam én leuk', vonden Eva en Eric Schrijver. Hun bedrijf 'Zoutkamer Elst' ging eind augustus open. 'Mensen kunnen bij ons terecht voor zouttherapie', vertelt Eva. Tijdens het Starterstraject leerde ze onder andere meer over online marketing. 'Dat was heel verhelderend. Daarnaast leren we veel van elkaar. Er zijn ondernemers die al even bezig zijn en mensen die net de eerste ideeën hebben. Zo hoor je verschillende verhalen en bouw je meteen een netwerk op. Ik ben heel blij met dit aanbod van de Rabobank!'

"Door de verschillende thema's die voor iedere starter relevant zijn, is het Starterstraject interessant voor iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of die stap recent hebben gemaakt.", vertelt Joep van Hoek, accountmanager MKB bij Rabobank Oost Betuwe. "Het is dan ook heel erg leuk om te zien dat het de starters echt verder helpt. Ook doordat de deelnemers uit diverse branches en een grotere regio komen. Je netwerk wordt op deze manier gelijk een stukje groter. Vanuit de Rabobank dragen wij hier graag steentje aan bij."