Afbeelding
Foto: Erwin Vermeer

Sponsor bedankt!

KESTEREN - De JO16-1 van de voetbalvereniging Kesteren mocht uit handen van de heer Van Esterik van Van Esterik Betonwerken uit Kesteren nieuwe tenues ontvangen.

Daarnaast mochten zij van Vercon Elst BV, B&P Boomkwekerijen, 100% Voetbal Veenendaal/Ede en Boomkwekerij G.J. Roelofsen en Zn. een nieuw uittenue, tassen, trainingspakken en kleding voor de begeleiding ontvangen.

De trotse koploper van de hoofdklasse district West 1 en de voetbalvereniging Kesteren zijn deze sponsoren dankbaar voor dit geweldige gebaar en betrokkenheid bij onze club. Wilt u ook de vereniging ondersteunen, kijk dan op de www.vvkesteren.nl.

De geschiedenis van het huwelijk bij Vrouwen van nu

HEMMEN - Op woensdagmiddag 22 november komen Ina Timmer en Arie Niks bij Vrouwen van nu vertellen over de geschiedenis van het huwelijk.

Ina heeft als trouwambtenaar in dertig jaar ruim drieduizend huwelijken voltrokken en kan er met veel humor over vertellen. Als je het leuk vindt, mag je je eigen trouwfoto meenemen.
Deze middag is in Hemmen in de Oude School om 14.00 uur. De koffie/thee staan klaar om 13.45 uur. Belangstellenden zijn welkom.