Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team verloor de topwedstrijd tegen Trumelo met 6-4. De kans op de titel wordt kleiner, maar het kan nog steeds.

André Jansen won keurig tweemaal en Meriam Willemse scoorde eenmaal. Meriam en André wonnen ook het dubbelspel. Team twee was niet volledig in het treffen met Tik Hard. In Wamel wist Rudy Gerritsen fraai driemaal te scoren, maar daar bleef het bij.

Het derde team had de uitwedstrijd tegen Shot verloren, maar nu waren de rollen om gedraaid. Frank Balzer was met drie zeges prima op dreef. Hans Wassink won tweemaal en Cees van de Lindeloof eenmaal, laatst genoemde won samen met Frank ook het dubbelspel. Team vier verloor met 7-3 van Tik Hard. Anette Frederiks was met twee zeges in goede doen en Alaa Alsaaidi won eenmaal.

Het vijfde team kon het tegen Bit.nl niet bolwerken. De gasten uit Ede brachten veel routine achter de tafel en het lukte Wilma Stap en Bert Vennik om eenmaal te winnen. Bij de jeugd gaat het voortreffelijk. Het eerste team wist de topper tegen het bovenaanstaande Zevenaar met 7-3 te winnen en nam de koppositie over. Deze topprestatie kwam op naam van Yoeri Liethof, Bart en Daan Barends. Ieder scoorde tweemaal en Bart en Daan wonnen het dubbelspel. Het tweede team gaat ook voor het kampioenschap, Hutaf werd met 9-1 verslagen. Milan Roelofs speelde voor het eerst mee en bleef knap ongeslagen. Niels Loeffen, Bodhi Lindeboom en Julian Verhoef waren ook weer goed op dreef. De voorsprong op TT Nijmegen bedraagt zes punten. Meer info staat op www.httc71.nl.