Avondje Lachen met Lef

ZETTEN - Zin in een avondje Lachen met Lef? Een avond cabaret speciaal voor Vrouwen met Lef! Op woensdagavond 15 november van 20.30-22.30 uur is er een 'Open Mic Comedy'-avond bij cafeé-restaurant Antonnaan de Hoofdstraat 2, in Zetten.

Dit concept is al enige tijd populair in Zetten en omstreken, onder de naam 'Zetten Lacht'. Echter, deze avond is speciaal voor vrouwen en door vrouwen: alleen vrouwelijke cabaretiers zijn aangemeld voor deze avond en het publiek bestaat alleen uit Vrouwen met Lef! Bij een Open Mic-avond treden amateurs of professionals op die nieuw materiaal willen uitproberen voor live publiek. Je weet dus niet wat je krijgt… Maar gelachen gaat er zeker worden!

Er is een speciaal eet-arrangement voor deze avond: voor 12,50 euro krijg je een hoofdmaaltijd (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Vanaf 19.00 uur kun je hiervoor terecht. Meld je aan en stuur een e-mail naar info@vrouwenmetlefbetuwe.nl voor zondag 12 november, maar wacht niet te lang, want vol is vol! Graag aangeven of je ook wilt eten van te voren.

Kosten voor cabaret: gratis voor leden; 10 euro voor niet-leden. Lid worden kan voor 25 per jaar bij penningmeester@vrouwenmetlefbetuwe.nl. Eten en drinken is op eigen kosten.