Homoseksualiteit en geloof

HEMMEN - Op woensdag 15 november wordt er in het Zendingslokaal, Kerkplein 3 in Hemmen een avond gehouden over Homoseksualiteit en Geloof.

Mevrouw ds. Mariska van Beusichem is de inleider. Tot voor kort was zij predikant van de Vluchtheuvelgemeente in Zetten. Zij is gehuwd met haar partner Wilma. Alle belangstellenden welkom! Aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur koffie/thee 0.80 euro. Vrij entree; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ben je homoseksueel, dan weet je vast wel dat homoseksualiteit en geloof een moeilijke combinatie kan zijn. Misschien voor je zelf of voor mensen in je omgeving. Hoe ga je daar mee om en kun je de weg vinden die bij jou hoort? Vaak weet je wel wat allerlei andere mensen er van vinden. Maar wat hoor jij van binnen als het heel stil is? Ben je heteroseksueel, dan is het verhelderend om van gedachten te wisselen over het spanningsveld tussen seksualiteit en geloof.

Organisatie en informatie is in handen van regionale werkgroep V&T in de Midden Betuwe www.gele-boekje.nl; Ruud Schotman 06 53219823; r.schotman@planet.nl.