Sorteer groep
Sorteer groep Foto: A de Wit

Actie4Kids: Schoenendozen voor kinderen die niets hebben

OCHTEN - Er is een nieuwe locatie gevonden in Ochten waar de schoenendozen kunnen worden ingeleverd en verwerkt.

Arie en Conny de Wit die ook al in Dodewaard en vorig jaar in Kesteren actief waren zullen hier samen met Lobke van Veenendaal de beheerders worden. "Wij verwachten hier zo’n 7500 schoenendozen te gaan controleren. Wij hopen natuurlijk dat velen van jullie ook de weg naar Ochten zullen weten te vinden."

Inleveren van schoenendozen kan op: woensdagavonden 15 november en 13 december van 18.30 – 20.30 uur en 's zaterdagmorgen 2 december en 6 januari van 10.00 – 12.30 uur en eventueel nog tijdens de verwerkingsperiode.

"Het controleren start op maandag 8 januari. Als jullie bijvulmaterialen hebben verzameld of gemaakt, deze graag bezorgen tijdens de inleverdagen van de schoenendozen. Help je mee in dit verwerkingscentrum meld je dan aan: via www.actie4kids.nl, kies verwerkingscentra Kesteren en kijk dan in de agenda op welke dagen je eventueel mee zou willen werken. Of rechtstreeks bij Arie en Conny de Wit, email: arie.de.wit@planet.nl of 026 4723212. Als je vragen en/of opmerkingen hebt mag dit natuurlijk ook

Wij hopen jullie natuurlijk op de inlever- en/of verwerkingsdagen te mogen begroeten, om de kinderen die niets hebben, iets te geven."