• Technische coördinator Helma van Ven benadrukt nog eens de waarde die Hilde van Noort als wedstrijdturnster vervulde.
Foto: Cees van Cuijlenburg
• Technische coördinator Helma van Ven benadrukt nog eens de waarde die Hilde van Noort als wedstrijdturnster vervulde. Foto: Cees van Cuijlenburg

Turnster Hilde van Noort in 't zonnetje door DOS Sportief

INGEN – Volop emoties waren er bij DOS Sportief tijdens de huldiging van turnster Hilde van Noort. De sympathieke gymnaste zette namelijk een punt achter haar sportieve en succesvolle carrière, die ruim tien jaar duurde. Een afscheid was het allerminst, want Hilde treedt toe tot de trainersstaf als assistente bij de selectie. Een stap die haar turnvriendin Sem de Haas eerder maakte.

Technische coördinator Helma van der Ven benadrukte bij die gelegenheid nog eens de geweldige voorbeeldfunctie die Hilde van Noort in de groep vervulde. Altijd ijverig, voorkomend en onberispelijk in gedrag. Meermalen kreeg zij het predicaat een ’'sieraad voor het team' toebedeeld.

In het bijzijn van alle ploeggenoten kreeg Hilde van Noort een fotocollage aangeboden, die een beeld geeft van haar rijke wedstrijdverleden. Zelf gaf zij aan het geheel een feestelijk tintje door iedereen een bloem aan te bieden. ’’En ik zie met plezier uit naar de nieuwe taak’’, zo liet zij vol optimisme weten.

• Iedereen is wel even nieuwsgierig naar de sportieve beelden van Hilde, dus wordt zij al snel omringd door de jeugd.
Foto: Cees van Cuijlenburg
• Hilde van Noort (achterste rij in het midden met fotocollage) te midden van haar clubgenoten, die haar terugzien in het trainerskorps.
Foto: Cees van Cuijlenburg