Jaarvergadering huurdersvereniging DHR

DRIEL - Huurdersvereniging DHR (Driel-Heteren-Randwijk) houdt op donderdag 23 november haar jaarvergadering voor de leden van DHR.

De jaarvergadering vindt plaats in de Cunerahof 1 in Driel aanvang om 20.00 uur. Leden krijgen geen persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd.

Huurders van de Woning Stichtng Heteren(WSH) die geen lid zijn van DHR zijn ook welkom; zij dienen zich voor (tijdens) de vergadering in te schrijven als lid van DHR, zij hebben echter op deze avond geen stemrecht.

"We hebben een beknopte agenda samengesteld, we beginnen met een kop koffie en gaan daarna van start. Na opening zal een stemming plaatsvinden voor aftredende/herkiesbare bestuursleden, hierna volgt een korte samenvatting uit het verslag van verleden jaar.

Voor de aanwezigen uit de vogelbuurt in Driel zal een korte samenvatting gegeven worden over de oplevering van de gerenoveerde straten in de vogelbuurt. Tevens zullen we u informeren over de energie besparende maatregelen van WSH in vogelbuurt in Driel. Een aantal bewoners krijgt van WSH de keuze welke maatregelen eventueel uitgevoerd kunnen worden.

Aansluitend willen we met u in dialoog gaan over onderwerpen die van belang zijn voor alle huurders van WSH. Er is natuurlijk ook de gelegenheid om andere kwesties aangaande het wonen, de woonomgeving en dergelijke zaken aan de orde te stellen. We hopen ndat er een boeiende dicussie zal plaats vinden op deze avond. Het bestuur kijkt uit naar uw inbreng op deze avond."