Afbeelding
Foto:

Muziek in café bij Tante: Castle lords and lady

ELST - Lezen we dat goed? Castle lords and lady? Jazeker lees je dat goed, de castle lords hebben een gewijzigde bezetting wat een naamswijziging noodzakelijk maakt. Niet alleen "lords" maar ook een lady.

Betekent dat het jaarlijkse optreden in café bij Tante voor het eerst in nieuwe samenstelling is, absoluut een aanrader! Kom komende zondag 19 november naar café bij Tante en ervaar het zelf.

De Castle Lords is een vijfpersoonsformatie en spelen blues, rock en soul. Hoewel ze pas in 2013 gezamenlijk muziek maken bestaat de band uit zeer ervaren muzikanten. Er was vanaf het begin een muzikale klik en zijn uitgegroeid tot een geweldige band met afwisselende covers. Ze spelen rustige blues, stevige rock, swingende soul en prachtige ballades. Veel bekende nummers passeren de revue, waar vele golden oldies nieuw leven in wordt geblazen.

Van 15.00 – 18.30 uur wordt er gespeeld. Het is absoluut de moeite waard om binnen te stappen op zondagmiddag 19 november. Entree is vrij. De deur op de Stationsstraat 5 is vanaf 14.00 uur open, de 'Castle lords and lady' zal om 15.00 uur van start gaan.

Café bij Tante, Stationsstraat 5, Elst; www.cafebijtante.nl.