Afbeelding
Foto:

Restaurant De Klomp

ELST - Restaurant De Klomp: een eetgelegenheid op de grens van Elst en Arnhem-zuid, nabij de Rijkerswoerdse Plassen & GelreDome. "Mede door onze centrale ligging en een ruime eigen parkeergelegenheid zijn wij een uitstekende ontmoetingsplek voor u en uw gezelschap."

"Onze gastvrouw Jose Boerstal en chef-kok André van Rijn begroeten u gaarne in ons restaurant voor een overheerlijke lunch of voor een gezellige avond in een prettige entourage met een lekker diner. Wij heten u graag welkom om onze vernieuwde lunch- en menukaart te leren kennen en voor de heerlijke wildspecialiteiten. Tevens wil ik u wijzen op ons uitgebreide kerstmenu waarvoor nog enige plaatsen beschikbaar zijn. U kunt deze vinden op onze website: www.restaurantdeklomp.nl

In het eerste kwartaal hebben wij weer een speciale aanbieding in petto, hou hiervoor onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u een keer per kwartaal met nieuws, feiten en actualiteiten. Inschrijven kan via onze website. Wij zien uw bezoek van harte tegemoet."