Deelnemers TVHA Masters 2017
Deelnemers TVHA Masters 2017 Foto: Mark Rooijakkers

TVHA Masters: Tennisstrijd vol gezelligheid

HERVELD - Voor de zesde editie van de TVHA Masters werd de top10 van TVHA uitgenodigd. Veel TVHA’ers waren daarom het hele jaar bezig met hun actuele dubbel-rating in de hoop te mogen deelnemen aan dit toernooi.

Op 4 november stonden er twaalf spelers op de baan: acht heren en vier dames. Allemaal spelers uit de TVHA-top, ze zorgden voor erg mooi tennis. Het was genieten voor het publiek, en de spelers hadden het zelf ook erg naar hun zin. De acht heren werden in twee poules van vier ingedeeld en speelden allen drie sets. Per set werd de samenstelling van de koppels gewisseld. Ze speelden drie keer met én tegen elkaar. Na die poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 van beide poules in de finalepoule de eindstrijd aan.

Bij de dames startten de vier deelneemsters direct met die finalepoule. Aan het eind van de avond – na erg mooi tennis - werden Petra Frentz en Romano Tatuhey uitgeroepen tot TVHA Master 2017. Er bestaat geen ander toernooi dat op deze manier is opgezet, en volgend jaar zijn de deelnemers – als ze opnieuw worden uitgenodigd - zeker weer van de partij! De winnares Petra gaf met deze quote de perfecte samenvatting van de avond: “Mooie strijd vol gezelligheid”. En Romano – bij meerdere verenigingen actief – vult aan: “Het gaat om de winst, maar plezier en gezelligheid staan bij TVHA bovenaan!” Meer weten over TVHA? Kijk op www.tvha.nl.


Deelnemers Masters 2017: Dames: Petra Frentz, Margreet Broenland, Wendy Berns en Nelly Broenland. Heren: Romano Tatuhey, Remco Ijkhout, Jimmy Berns, Edgar Frentz, Peter Wiemer, Joris Mooten, Bram Ariese en Maurice Mellaard.