Afbeelding
Foto:

Nieuwe schoenen, meubels, een huis:
we willen alles steeds sneller

HUISSEN - Het internet afstruinen naar een goede deal: ik hou ervan. Of het nu gaat om de nieuwste gadgets of een cadeau. Maar niet alleen van een scherpe prijs word ik blij, ik wil ook graag weten hoe snel iets geleverd wordt.

Belangrijk als ik bijvoorbeeld last minute een verjaardagscadeau nodig heb. Steeds meer webshops houden daar rekening
mee. Zo krijg je vaak binnen een paar uur een mail met de track and trace code waarmee je precies kunt zien wanneer en hoe laat je pakketje bezorgd wordt. En kijk je tegenwoordig bijna gek op als het niet binnen een dag geleverd wordt.

Binnen 24 uur goed voorbereid op huizenjacht

De snelheid waarmee we online kunnen shoppen werkt door in onze verwachting in andere diensten. Zo zien we dat mensen ook steeds sneller willen weten waar ze aan toe zijn als ze een huis gaan kopen. Helemaal nu de huizenmarkt weer is aangetrokken. En je snel een bod wil kunnen doen als je je droomhuis spot. Hoeveel kan ik lenen? Kan ik wel een hypotheek krijgen? Wat kost dat me per maand, nu en in de toekomst? Wat moetik allemaal regelen? Hoeveel tijd kost het? Gelukkig kun je met je hypotheekvragen ook steeds sneller terecht. Zo heb je met de Hypotheek 24-uursservice bij SNS al binnen een dag een afspraak voor een oriƫntatiegesprek. Goede deal, toch? Ga je ook op huizenjacht? Ga dan goed voorbereid op pad. Kom langs in onze winkel in Huissen voor een gratis oriƫntatiegesprek op een doordeweekse dag. Of maak een afspraak binnen 24 uur. Dat kan ook op snsbank.nl/afspraak.

Langestraat 44, Huissen.